Hej och varmt välkomna till BRF Årstaliden!

Vi är styrelsen i BRF Årstaliden och vill ge er lite praktisk kom-igång-info.
På vår hemsida www.arstaliden.se hittar ni mycket information samt kontaktuppgifter.
Registrera er för att få tillgång till allt innehåll samt för att prenumerera på nyhetsbrev från styrelsen till er e-postadress.
Den förre lägenhetsinnehavaren ska ha lämnat kvar lägenhetens bopärm med all information om er lägenhet och livet i BRF Årstaliden. Bopärmen finns även digitalt på www.arstaliden.se.
Vi vill informera att föreningen har en kollektiv bostadsrättsförsäkring. Du behöver därför inte teckna bostadsrättstillägg i din hemförsäkring. El och varmvatten debiteras ett kvartal i efterhand.

Årligen skall filtren bytas i era tilluftsdon bakom era element. Lyft på luckan bakom era element och kika på filtren för att avläsa vilka modeller på filter ni behöver. Filter till era luftdon hittar ni på www.acticon.se/se/filter-till-easy-vent.

Tänk på att endast styrelsebeslutad väv för balkongskydd, Sandatex 4215-97 (grå), får användas.


OBS! Att du ej skall flytta över ditt befintliga elavtal när du flyttar hit då vi har gruppavtal så behöver du inte teckna någon elavtal.


Återvinningsrum finns bredvid parkeringen utomhus mot Bränningevägen. Det finns tydliga instruktioner på vad som får lämnas där och var man vänder sig med övriga sopor.


Hushållssopor lämnas i kassunerna mot Bränningevägen. Det finns tre stycken om det skulle råka vara fullt i den som är närmast.


Lägenhetsförrådet som tillhör er lägenhet är märkt med lägenhetsnummer som står i era överlåtelsepapper samt även på brevboxen och dörrkarmen. Den förre lägenhetsinnehavaren ansvarar för att lägenhetsförrådet lämnas tomt. Skulle det finnas kvarlämnade saker i lägenhetsförrådet så kontakta den förre lägenhetsinnehavaren.


Meddela styrelsen på brfarstaliden@gmail.com vilket/vilka namn ni vill ha på brevlåda, infotavla i entrén samt tidningshållare vid lägenhetsdörren.


Cykelrum samt barnvagnsrum finns i källaren nr 28, 30 och 32. I hus nr. 26 saknas källare men barnvagnsrum finns i port 26B och cykelrum i port 26A.


TV, bredband och telefoni levereras av Tele 2. Föreningen innehar gruppavtal för TV samt bredband. Kontakta Tele2 för att få hjälp med att komma igång.


Om ni är intresserade av parkering så kontakta styrelsen för att skriva upp er på kölistan.


Det finns en social trivselgrupp på Facebook vid namn “Årstalidens grannar” som ni kan ansöka till för att få kontakt med era nya grannar. Gruppen ägs inte och brukas inte av styrelsen. Därför inte att ställa frågor till styrelsen där. Istället hänvisar vi till www.arstaliden.se.

Om ni har några frågor eller ideér så fråga gärna någon av oss i styrelsen eller ring på hos närmsta granne.
Återigen, välkomna!

/Styrelsen BRF Årstaliden
För ett tryggt och trivsamt boende