Om föreningen

Brf Årstaliden

Brf Årstaliden består av fyra hus på Bränningevägen med adresserna 26A och B, 28A och B, 30A och B samt 32. Husen är byggda 2016 och har hiss, fiber, parkering och garage. Tvättmaskin och torktumlare finns i varje lägenhet och alla lägenheter har ett förråd i källaren, en del även i lägenheten. Cykel- och barnvagnsrum finns även det i källaren. Gård med lekplats och gemensamhetsytor finns samt snart även (förhoppningsvis) grillplatser.

Läget är perfekt mitt i Årsta med Årstaskogen utanför husknuten och Årstatorg bara minuten bort. Inom ett par hundra meter finns även flera förskolor, lekplatser, närbutiker och busshållplats med tät trafik mot Gullmarsplan (T-bana mm) och Årstaberg (pendel mm). Även tvärbanan är inom bekvämt promenadavstånd. Längre upp på Bränningevägen ligger vårdcentral, tandläkaremotagning och BVC.

Mer information om vår otroligt fina förening kommer snart men eftersom vi är en relativt nystartad förening så tar vissa saker lite längre tid än andra.
Mvh Styrelsen

Området

Årsta är en mycket trevlig närförort till Stockholm som har allt man kan önska sig. Här finns goda kommunikationer såsom tvärbana, bussar och pendeltåg. Från Årsta är det gångavstånd till Gullmarsplan som är söderorts kommunikationsnav och med cykel tar man sig snabbt till Södermalms puls och utbud. Årsta torg är ett levande centrum som har ett stort utbud av affärer, restauranger och övrig service. Här finns härliga grönområden samt goda rekreationsmöjligheter längs med Årstaviken och Årstaskogen.