Nyhetsbrev juni 2022

Tack för uppslutning på stämman! 

Roligt att så många kunde komma på föreningens årsstämma i maj. Tack vare en motion har föreningen nu tecknat el med tillägg Bra Miljöval. Vi är glada att ta ännu ett steg mot en grönare förening!

Nya trivselregler

Föreningens trivselregler är uppdaterade och de nya hittar du här. Ett nytt tillägg är att vi gärna ser att fotbollsspel och liknande aktiviteter sker i parken i stället för på innergården, så förhindrar vi störningar och skador. Ytterligare ett tillägg gäller återvinningsrummet och att endast lämna avfall där som det finns sorteringskärl för. Läs gärna igenom de nya reglerna så skapar vi så goda förutsättningar som möjligt för alla att trivas.

Ny portkod

En ny portkod är nu publicerad på hemsidan, du hittar den här (inloggning krävs). Den nya koden kan användas redan nu och den gamla slutar fungera den 10/7.

Rensa barnvagns- och cykelförråd

I flera av våra gemensamma utrymmen står cyklar och barnvagnar som inte används. Styrelsen uppmanar samtliga medlemmar att se över sina egna ägodelar i dessa utrymmen och rensa bort det som står och dammar, så får vi mer utrymme och en trevligare miljö.

Med detta nyhetsbrev önskar vi i styrelsen alla medlemmar en trevlig sommar!

Lämna ett svar