Nyhetsbrev mars 2023

Årsstämman närmar sig!
Den 24 maj är det dags för årsstämma och vi hoppas att många av er har möjlighet att delta! Den 31 mars är sista datumet för att lämna in nya motioner.

Cykel- och barnvagnsrensning
För att frigöra utrymme i våra gemensamma förråd har styrelsen tagit hjälp av Cykelåtervinning AB som kommer att genomföra rensning av både cyklar och barnvagnar den 4 april. Innan dess behöver ni ha märkt upp de cyklar och barnvagnar ni aktivt använder och önskar behålla.

Container för grovavfall 21-23 april
För att uppmuntra till rensning av både gemensamma och privata utrymmen har styrelsen beslutat att hyra in en container som kommer stå på gården helgen den 21-23 april. I denna kommer ni kunna slänga allt avfall utom elavfall.

Trivselregler med nytt tillägg
Små justeringar har gjorts i föreningens trivselregler där vi har skrivit in ett nytt tillägg som gäller vad som händer om man inte följer reglerna. De reviderade trivselreglerna finns publicerade på hemsidan, kika gärna!

Nyckel till vattenslang
Efter ett önskemål från en boende hittar ni nu en nyckel i sorteringsrummet som går till vattenslangen på gården. Detta ger möjlighet att t ex spola av cykeln efter en dag med dåligt väder. Glöm inte att hänga tillbaka nyckeln på sin plats efter att du lånat den.

Påminnelse angående balkongskydd
Styrelsen vill passa på att påminna er som har eller önskar införskaffa balkongskydd om att endast styrelsebeslutad väv får användas till detta. Den typ som får användas är Sandatex 4215-97 (grå). Anledningen till det finns ett beslut om en gemensam modell är att det ger ett enhetligt och trevligt intryck. Hoppas ni håller med och har förståelse för detta!

Vi ser fram emot att ses på stämman!
Hälsningar från styrelsen BRF Årstaliden

Lämna ett svar